Av alla spännande städer som finns i Europa, så är Barcelona utan tvekan den stad som verkar lockar flest besökare. Och inte är väl det särskilt konstigt med tanke på hur mycket denna stad faktiskt har att erbjuda. Här kan man helt enkelt inte bli besviken. För oavsett varför du väljer att flyga till Barcelona, kommer du garanterat att bli nöjd med din resa.

Man kan helt enkelt inte bli besviken när man väljer att resa till en av Europas mest omtalade och renommerade städer. Och vad gäller oss svenskar så tycks de flesta som varit i Barcelona älska staden, och få skulle nog inte tveka om man kunde flytta dit ett tag. Man kan helt enkelt utan problem spendera längre perioder här, oavsett om man så väljer att studera, arbeta eller helt enkelt bara chilla ett tag.

Så är det någon stad i Europa som är värd en flygbiljett, är det utan tvekan Spaniens framsida Barcelona. För även om städer som Paris, Rom och London fortsätter att ständigt leverera, är det något särskilt med denna kulturella och mångfaciterad stad.