Var ligger den ”drömmigaste” anläggningen som erbjuder konferenslokaler? Listan över svenska konferensdestinationer kan göras lång. Vår vackra natur skapar enormt goda förutsättningar för ombonande och spännande konferensresor. En av dessa pärlor är Orbaden i Hälsingland. Med de blånande bergen som utsikt är det, som de säger, bara sitta och ”tomglo” med ett glas champagne i handen. 

Att Hälsingland är ett av svenskarnas mest älskade landskap är känt sedan länge. De blånande bergen och Ljusnan som breder ut sig längs skogar och välkända stråk. Att bjuda in till konferens med kollegor eller branschmänniskor är perfekt att kombinera med avslappnande omgivning och spamöjligheter. Det blir de perfekt skräddarsydd konferensresa.

Utökar med fler konferenslokaler

Älvhotellet gick dåligt under lång tid och omsatte inte många miljoner. Efter en tydlig upprustning och en omvänd servering som vette ut mot Ljusnan istället för in mot gården gjorde Orbaden i Hälsingland till en succé. Snabbt vände siffrorna och nu går verksamheten bra:

”De flesta avrådde Helene Åkerström Hartman från att bygga ut hotellet i Orbaden. I stället har hon nyligen investerat 30 miljoner kronor i anläggningen.
”De projekt jag ger mig på driver jag oftast igenom”, säger hon.” läs hela artikeln och se inslaget på di.se

Eftersom det blivit ett så pass uppskattat ställe har man byggt ut med fler konferenslokaler och de rymmer både större och mindre lokaler att vistas i. Till middag kan man sedan få en fantastisk måltid tillsammans med lyxigt bubbel, och har man av någon anledning inget att säga sina kollegor räcker det gott och väl med att stirra ut över det vackra landskap som breder ut sig framför en.