Elton John har konsert i Linköping på Saab Arena den 12 november 2016. Han ger i höst två konserter i Sverige, en i Malmö och en i Linköping och biljetterna tog slut på 7 timmar under första släppet. Har man lyckats få tag i en biljett då eller nu kan man skatta sig lycklig, det kommer med största sannolikhet att bli en spektakulär show!

Den 12 november är Elton John i Linköping för konsert med sin ”Wonderful Crazy Night Tour”, där han bjuder på både klassiska och nya hits från sin långa karriär. Är man en av dem som lyckats få tag i biljett till konserten så gäller det att agera snabbt, för de bästa boendena i centrala Linköping blir snabbt fullbokade vid denna typ av evenemang, kolla in hotellilinköping.se för mer information.

Slutsålt på bara 7 timmar

Konserten på Saab Arena hamnade just där för att kommunens eventstrategi på senaste har varit att få in stora internationella artister till arenan, vilket nu lyckats, skriver NT. När biljetterna till konserten med Elton John släpptes under första delen av 2016 såldes de slut på bara 7 timmar. Succén var redan då enorm, och det planerades för ett andra biljettsläpp den första juli. De som lyckats få tag på biljetter vid dessa tillfällen eller på andrahandsmarknaden kan skatta sig lyckliga, för turnén har hyllats av kritiker och andra som sett den världen över. Det är det han är bra på den där Elton John, att beröra människor ända in i själen med sin musik och häftiga personlighet.

Från Crazy World Tour till Crazy memoar

I New York Times kunde man i oktober läsa om att Elton John skriver på sitt livs memoarer, med betoning på Crazy. Elton John, en man släppt sitt 33:e album och rest världen över med sin musik samtidigt som han varit aktiv i större politiska frågor gällande rättvisa och jämställdhet. Han har nog ett och annat att berätta om hans galna liv. Garanterat spännande läsning.