Sundsvall erbjuder det mesta, och sedan hemester blivit populärt så väljer alltfler att bege sig till den natursköna staden i Västernorrlands län. Sundsvall lockar med alltifrån festivaler och torgfester till fiske och skogsturer. Staden stoltserar dessutom med några av Sveriges charmigaste hotell, och väljer du att spendera din semester i Sundsvall så finns det en god chans att du glömmer allt vad utlandssemestrar heter.

sundsvallLetar du hotell i Sundsvall så kan det vara en god idé att ta dig en extra titt på Hotel Baltic, som erbjuder mat och underhållning i världsklass. Hotellet låter dessutom sina gäster träna fritt i Hotel Baltic Gym, och efter träningspasset kan du som gäst slappna av i den nybyggda bastu- och relaxavdelningen. Hotellets moderna faciliteter kan vara precis det du behöver för att lägga det här med utlandssemester på hyllan. För även om utrikesdepartementet hävt sin reseavrådan till flera länder så är framtiden fortfarande mycket oviss när det gäller coronaviruset. De slopade reserestriktionerna har kritiserats från flera håll, och i början av sommaren gick kristdemokraternas partiledare Ebba Busch ut med frågan om det är ansvarsfullt att häva restriktionerna när regeringen

”inte har överblick över belastningen på sjukvården”.

Roa dig kungligt i Sundsvall

För den som älskar kultur är ett besök i Kulturmagasinet ett måste. Här kan du uppleva alltifrån hållbara konserter till konstutställningar. Föredrar du naturupplevelser så kan du med fördel besöka Naturfestivalen eller bada i någon av Sundsvalls isvakar. Vad du än väljer för aktiviteter så kommer du troligtvis vilja avsluta dina kvällar med mat i Hotel Baltics klassiska restaurang Mamma Augustas Kök.