Kanske är det bara en pirrande känsla i kroppen? Vintern med nyår i antågande är för många förknippat med nystart av olika slag, och många vill vidga sina vyer med nya spännande resmål. Urbana weekends eller något spännande och storslaget med naturen i fokus? Det är svårt att välja, och här kommer därför lite tips på resmål!

Och så till det kanske viktigaste, nämligen: har du en resväska? Många glömmer bort det i sista sekunden och behöver därför hitta en sida som levererar snabbt. Vi har ett bra tips på var du kan hitta en resväska på just det sättet, läs mer här.

Packa väskan och åk till

Populära resor just nu går till Miami, Florida och Orlando. Vi tycker du ska kosta på dig en längre julresa, för iår är det arbetstagarjul! Bara fem lediga dagar behöver du ta ut för att få 16 dagar att ägna åt resan i vinter! Är det inte det härliga Miamilivet du är ute efter, utan att vidga dina vyer på ett mer storslaget sätt? Då behöver du inte åka längre än till Shetland, där du erbjuds den skotska storslagna naturen. Ett mycket omtyckt resmål som också passar den som har lite extra lediga dagar den kan ta ut! Läs ett underbart resereportage i DN för inspiration.

Och för dig som får dåligt samvete för att det kostar pengar att resa – visste du att forskning tyder på att det är bra för oss att ta ledigt och göra en längre resa? Det gäller speciellt om man är någonstans mitt i livet. Det kanske inte är det första man tänker på när man ska göra en höstresa någonstans, men väl värt en extra tanke. Vi kan ta med oss det faktum att det är bra att göra avbrott i en lång vardag, och forskningen utgår från att vi kommer leva längre än tidigare generationer. Läs om forskningen i expressen.se och låt dig inspireras inför din resa!