När jag började att göra hemsidor med semestertema för några år sedan så var det ganska svårt och tidskrävande. Det jobbiga på den tiden var också att det inte var så många som höll på med samma sak så det bästa man kunde göra var att slå i sina böcker för att försöka memorera den koden man skulle skriva in. Visserligen fanns det en del guider på internet men det var inte alls lika utbrett som det är idag. Första gången jag fick tag i ett program som kunde hjälpa mig blev jag överlycklig. Även om programmet inte var så avancerat så kunde det i alla fall markera med röd arg text var jag hade missat i kodningen. Jag ville ju göra den sortens hemsidor som verkligen gjorde svenskarna semestersugna.

Med tiden så kom det fler och bättre program som gjorde det hela lättare och idag så kan de flesta med lite tid och mycket tålamod lära sig att skapa en någorlunda fin hemsida. Program som Dreamweaver underlättar radikalt då man kan designa direkt utan att kunna massa kodning. Men även om det går att göra en ganska snygg hemsida så är det svårt att bli riktigt lika duktig som de som arbetar med att skapa hemsidor. Ska du starta ett företag och vill ha en riktigt snygg hemsida så är det varmt rekommenderat att kontakta en webbyrå som kan hjälpa dig. Detaljer som är svårt att upptäcka för en som inte arbetar med hemsidor varje dag gör stor skillnad och anlitar man bara några som är riktigt duktiga så kan jag lova att du inte kommer bli besviken. Nu har jag flera bra siter, bland annat med tema på resor till Costa Rica. CR är det mest populära resmålet i mina kretsar, och jag kan varmt rekommendera alla att åka dit!