Visst finns det väl ändå inget bättre än att packa väskan och bege sig iväg på semester? Allra bäst är ju solsemester, men i denna frågan så skiljer sig givetvis åsikterna ifrån varandra. Många menar att till exempel skidsemester är härligast av alla resor, just på grund av att man får både sol och skidåkning i en och samma upplevelse. Andra, därav jag själv, menar att värme och härliga stränder är det som toppar det mesta.

Oavsett vad, så är det en sak som man aldrig någonsin får glömma när man ska packa väska. Det jag talar om är givetvis kameran. För visst är det hisnande att få komma hem ifrån en underbar semester och direkt pyssla med massa fotoframkallning från semestern. Att få titta och leva sig in i den känslan av semestern är väl hur härligt som helst? Det finns nog ingen känsla som kan mäta sig med den, ja, förutom att få uppleva hela sin semester om och om igen.

Men kanske är det just det som är meningen. Att våra fotografier bara är till för att vi ska kunna minnas de härliga semesterminnena som vi har. För när det kommer till underbara känslor så toppar ju helt klart semesterminnen alla känslor man någonsin haft.